Despre noi

PROFILUL NOSTRU

Casa Amos și-a început povestea, în domeniul turismului, în anul 2022. Este situată intr-o zona linistita din Costinesti, ferita de zumzetul distractiei din centrul statiunii, la o plimbare de 15 minute de centrul Costinestiului si la 12 minute de plaja( mers lejer). În prezent, Casa Amos dispune de 9 camere duble (matrimonială), 2 camere de patru persoane pentru familii (cu 2 paturi matrimoniale) toate dotate cu bai proprii, bucătărie complet utilată, zonă de relaxare, parcare in curtea casei precum și alte facilități.

ISTORIC

*Deschisă în 2022, Casa Amos a pornit din pasiunea doamnei Milica Mailgesa Amos pentru tot ceea ce presupune munca cu oamenii. Construită astfel încât să ofere o imagine armonioasă și în același timp intimitate.

Dacă pentru mulți dintre vizitatori, Casa Amos a ajuns să reprezinte casa departe de casă, sau cum le place unora sa zica ,, Casa mea de la Costinesti’’ pentru noi reprezinta cuibul in care ne asteptam prietenii in fiecare vara, cu care împartim amintiri și povești pana seara tarziu langa un gratar si un pahar de vin.

 

MISIUNEA NOASTRA

MISIUNEA NOASTRA

Pentru toți cei care ne-au trecut și în continuare ne trec pragul, idealul nostru a fost și este acela de a crea o atmosferă plăcută, familială. De la primul contact cu clienții noștri am construit o relație bazată pe prietenie și înțelegere reciprocă. Astfel, Casa Amos a devenit casa ta departe de casă.

VIZIUNEA NOASTRA

VIZIUNEA NOASTRA

Oferim un spațiu intim, de relaxare, perfect pentru cei care își doresc momente de liniște într-un loc prietenos, plin de căldură sufletească. Suntem mândri că putem să dăruim acest sentiment clienților noștri și nu vom înceta niciodată să aducem îmbunătățiri pensiunii.


VALORILE NOASTRE

VALORILE NOASTRE

Respect
Respectul este una dintre valorile de bază care crează legături de durată. Din acest motiv, punem mare preț pe respect-respectul față de client și nevoile sale, dar și respectul acestuia pentru casa și munca noastră.
Prietenie
Întotdeauna am avut încredere în relațiile reale și active. Fiecare client al nostru este întâmpinat cu onestitate, înțelegere și deschidere-atributele unei legături durabile. Mulți dintre oaspeții noștri ne-au devenit prieteni. Am vrea să vedem cum cei mici cresc și sa ne bucuram împreună de reușitele lor, de la intrarea la grădiniță, până la intrarea la facultate.
Profesionalism
O relație de profesionalism se bazează pe atenția la detalii, un comportament politicos și atenția față de nevoile clienților. Din acest motiv, încă de la început de drum, am plecat cu o atitudine responsabilă, construită pe nevoia înțelegerii reciproce.